Peamassaaž – lõõgastav spaahoolitsus

Miks on peamassaaž kasulik?

  • Parandab juuksekasvu
  • Juuksed muutuvad paksemaks
  • Rahustab ning lõõgastab
  • Parandab hapniku ja glükoosi transporti peapiirkonda
  • Aeglustab juuste väljalangemist ja kiilanemist

Millised on erinevad massaažitüübid ning kuidas seda ise teha?

Naha rullimine – pigista õrnalt pöialde, nimetissõrmede ja keskmiste sõrmedega kaela nahka ning liiku üles, tekitades nahaga justkui merelaine, mis liigub üle peanaha.

Voltimine – selle tehnikaga saab nahka rohkem lahtisemaks ning liikuvamaks. Nahk koos sügavamate kudedega tuleks võtta pöialde ning nimetissõrmede vahele ja seejärel tõsta üles, justkui väike mägi. Pea pealt on nahk natukene vähem liikuvam, seega tuleks teha õrnemalt, kui teistest piirkondadest.

Naha keerutamine – sõrmeotstega tuleks keerutades liikuda mööda peanahka. Alustada tuleks kaelast ning liikuda kuni laubani. Selle meetodiga saab naha keskmist ning sügavaimat kihti masseerida ning stimuleerida, suurendades omakorda verevoolu ning juuste kasvu.

Sik-sak liigutused – sõrmeotstega tuleks ühe käega liikuda edasi-tagasi üle pea, alustades kaela juurest ning kuni laubani. Teise käega saab toetada otsaesist, et vähendada kaelalihastele tekkivat pinget.

Patsutavad liigutused – sõrmeotstega õrnalt patsutamine aitab rahustada ning stimuleerida vereringlust.

Näpistavad liigutused –  kasutades pöidlaid ning nimetissõrmi, tuleks alustada liikumist näpistavate liigutustega pea külgedelt keskele poole korraga mõlemalt poolt, peale mida liikuda edasi kaela juurest üle pea laubani. Õrnalt nahka ning selle aluseid kudesid näpistades saab parandada vereringet, mis omakorda stimuleerib juuksekasvu.

Kui sooviksid nautida mõnusat ning värskendavat peamassaaži, kuid ei soovi ise vaeva näha, siis broneeri aeg ning astu Hair Deluxe ilusalongist läbi!

Peapesu lõõgastava peamassaaziga 30€