Kuidas tagada juuksuri ja kliendi sujuv koostöö?

Hair Deluxe ilusalongi tiimi jaoks on äärmiselt oluline, et lahkuksid salongist rahulolevana. Milliseid punkte silmas pidada, et lahkuksid soovitud tulemusega ja õnnelikuna?

Võta kaasa pilte

Kui sul on mingi huvitavam või väga konkreetne soov, siis tule salongi pildiga, mis aitab juuksuriga ühise nägemuseni jõuda kergemini. Samal ajal arvesta, et pildid on tihtilugu töödeldud, värvid erksamad jne. Lisaks pööra tähelepanu, kuidas pildil on juuksed seatud – näiteks osad värvistiilid on just lainete-lokkidega kenad ja sirgete juustega ei anna enam seda efekti välja. Samuti vajavad osad lõikused palju kodust seadmist, et anda soovitud efekt.  Seda kõike saab meie juuksuritega konsulteerida, et saada teada, kuidas soovitud juuksestiili eest igapäevaselt hoolt kanda. 

Oma reaalseid ootuseid

Arvesta, et värvitoon sõltub alati ka sellest, kuidas sinu juukseid on varem töödeldud ja mis pigmenti neis sees on. Juuksur annab endast parima, et saavutada soovitud toon.

Arvesta, et hinnad on varieeruvad

Värvitööde puhul ei ole enamasti hinnad hinnakirjas fikseeritud, vaid sõltuvad juuste pikkusest, paksusest, eelnevast töötlusest ja ka konkreetse juuksuri kompetentsist. Sama kehtib ka tööks kuluva ajas osas. Alati tasub enne töö alustamist ka omalt poolt veenduda, et töö hind (piiratud aja korral ka aeg) on kokku lepitud ja vajadusel hinnakujunduse osas julgelt üle küsida.

Pikkuse osas jaotatakse juuksed tavaliselt 4 kategooriasse:

1) lühikesed ehk juuksed, mis ei puuduta õlgu

2) poolpikad, ehk juukseid, mis lõppevad õlgade kandis

3) pikad ehk poolde selga 

4) ülipikad ehk juuksed, mille pikkus läheneb vöökohani. 

Teavita tühistamisest

Kui juhtub, et sa ei saa  juuksurisse kokkulepitud ajal kohale tulla, siis anna palun sellest kohe asjaolude ilmnemisel teada. Juuksur on selle üle väga tänulik, sest tal on võimalik broneerida aeg teisele kliendile või korraldada teisiti oma päev ümber.

Suhtle enda juuksuriga

Kui sa näed, et juuksur teeb midagi, mis ei sisaldunud su soovis, siis anna talle palun kohe jooksvalt sellest teada. Peale töö lõppu palun veendu enne salongist lahkumist, kas töö vastab sinu poolt soovitule. On siiski mõistetav pöörduda meie juurde tagasi 1-2 päeva peale salongist väljumist, sooviga viia läbi nö garantii korras parandusi, mida ei pruukinud koheselt märgata. Hilisemate pretensioonide osas aga on juba märksa keerukam parandusi teostada, sest juuste seisukorda mõjutavad muuhulgas ka tooted ja teised teenused, mida peale juuksuriteenust võisid kasutada. Sellisel juhul saame juuste seisukorda täiustada juba uue töö raames.